SOKIOSK_LogoBlack_v1Middel 2@3x.png

SOKIOSK
Functionaliteiten

7 jaar onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot de beste KIOSK-oplossing op de markt. Ontdek enkele van onze belangrijkste functionaliteiten.

Mooie en op maat
gemaakte menu's

Onze menu's worden op maat ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de lettertypes en het kleurenpalet van jouw merk, waardoor een samenhangende klantervaring wordt gegarandeerd.

custom menus.png
Gerechten op maat
van de klant

Laat je klant zijn bestelling naar eigen smaak samenstellen. Of het nu gaat om de grootte, toppings of specifieke keuzes, onze aanpassingen en leggen de controle over het creëren van de ideale maaltijd in de handen van je klanten.

bavet keuze menu.png


Spreek hun taal

Taal is bij SOKIOSK geen drempel. Als klant kies je de taal die jouw voorkeur geniet en navigeer je met gemak door ons bestelproces, comfortabel en duidelijk. SOKIOSK is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Pools en Tsjechisch.

alle elementes-02.png


Data-driven inzichten

Ons dashboard biedt een uitgebreid overzicht van wat er gebeurd in jouw bedrijf - van de gemiddelde ticketgrootte tot de totale omzet - allemaal elegant samengesteld voor snelle inzichten.

Naast het bekijken van statistieken beheer je SOKIOSK kiosken als een PRO in ons controlecentrum. Items inschakelen, uitschakelen of configureren, aanpassingen doorvoeren. Alles in een handomdraai.

data.pngNEW
Snel vinden
wat je zoekt

Stroomlijn je zoektocht en vind snel je culinaire keuzes met onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie. Alles voor de snelste weg naar jouw favoriete gerechten.

  search feature.png
  Upselling & Cross-selling
  voelen natuurlijk aan

  Verrijk je bestelling met onze aanbevolen combinaties of toevoegingen, om jouw lunch of diner op subtiele wijze aan te vullen, zonder de harde verkoop. Cross-selling en upselling gemakkelijk gemaakt om je gemiddelde ticket-size te laten groeien.

  • UpsellingConfigureer en pimp je gerecht, denk aan grootte, sauzen, toppings en extra's.
  • Cross-sellingInspireer je klanten om verder te gaan dan hun oorspronkelijke maaltijdidee. Presenteer extra drankjes, menuopties of desserts om de bestelling van je klanten compleet te maken.
  bavet upselling .png  Geïntegreerd met jouw POS of standalone


  Integratie is essentieel en onze software werkt samen met meer dan 23 kassasystemen, waardoor je bedrijf een soepele operationele flow krijgt. Je bestellingen komen direct binnen op je bestaande keukendisplay en POS-printer en verschijnen aan het einde van de dag in je rapporten en overzichten.

  • Lightspeed Restaurant L-SeriesVolledig compatibel en direct te integreren met Lightspeed Restaurant L-Series en KDS. Deze versie wordt voornamelijk gebruikt in de Benelux en Noord-Amerika.
  • Lightspeed Restaurant K-seriesVolledig compatibel en direct geïntegreerd met Lightspeed Restaurant K-Series en KDS. Deze versie wordt voornamelijk gebruikt in DE, FR, CH en Zuid-Afrika.
  • DeliverectVerbind een ander kassasysteem met SOKIOSK via Deliverect. Deliverect biedt een integratie met meer dan 140 kassasystemen over de hele wereld. Koppel onder andere Untill,
  integrations.png

  Klaar om te beginnen?

  Laten we contact opnemen en bespreken hoe we je kunnen helpen!